Saturday, June 16, 2012

1st Year Anniversary of my blog...

HAPPY 1ST YEAR ANNIVERSARY OF delfadzil.blogspot.com

I would like to thank all of my viewers for viewing this blog for the past one year since its establishment on June 2011... THANK YOU.... KEEP SUPPORTING THIS BLOG AND PROMOTING IT...

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pelayar laman blog ini selama satu tahun yang lepas sejak penubuhan laman blog ini pada Jun 2011... TERIMA KASIH... TERUSKAN MENYOKONG BLOG INI DAN MEMPROMOSIKANNYA...


Sincerely,
delfadzil



Thursday, June 7, 2012

SALAH SIAPA?

KALAU SAYA GAGAL MENCAPAI MATLAMAT SAYA...

Kalau saya gagal, saya tak salahkan ibubapa dan keluarga,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan guru dan pensyarah,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan rakan-rakan,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan sekolah @ universiti,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan MASA,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan jiran rumah saya,

Kalau saya gagal, saya tak salahkan masalah kewangan saya,

Wednesday, June 6, 2012

Tip2 nak jawab Exam...





Huhuhu... baru je lepas jawab soklan final paper physiology... and the response is... tak tahu nk cakap apa... so demi untuk mengurangkan stress lepas jawab soklan tadi, baiklah aku tulis something kat my blog untuk release tension...sebab baru je lepas amik exam.. 

So nak kongsilah sikit tip2 untuk menjawab exam....basically pasal apa yang aku tak buat masa exam tadi... so here are some of the tips yang aku nak kongsikan bersama:


  • Baca soalan betul-betul. Benda ni memang sangat sangat penting lebih lebih lagi kalau subjek tu menggunakan bahasa inggeris... contohnya tadi aku telah terkonfius antara beberapa perkataan.. akibatnyer hilanglah markah aku untuk soklan itu.. tapi nasib baik soklan tu 2 markah jer..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...