Monday, October 29, 2012

Benjo Ku...

Benjo...

This is my lunch setiap hari... balik jer kuliah bila lapar terus masak Burger Benjo edisi Mesir... kalau rajinlah nak masak... yelah... bila belajar kat luar negara ni bila nak makan lauk pauk Malaysia tu memang terliur jer lah sebab tak der pun kedai restoran Melayu kat kawasan rumah aku nih... kalau dekat Malaysai tu kafe dengan restoran berlambak-lambak dekat universiti and kolej kediaman... tapi tak per.. inilah pengorbananku untuk hidup di luar negara ini... hehe.. tak menyesal pun datang luar negara kan...(nak sedapkan hati jer )

Friday, October 26, 2012

Sesi kuliah yang baru...



Dah lama dah tak menulis... nak buat macam mana bulan oktober nie  biasanya bulan untuk memulakan sesi kuliah yang baru, so ni sibuk sikit untuk menguruskan macam-macam  urusan pendaftaran dekat universiti dan sebagainya.. So Alhamdulillah now I am a 3rd year medical student... rasa macam cepat jer masa berlalu... tak rasa pun macam dah dua tahun belajar kat Mesir nie... (ye ker tak terasa...??)

Being a 3rd year medical students in Egypt they (the seniors offcourse) said will be the hardest year as all of the major subject in medicine will be compressed in this year... For your information... 3rd year medical student will be learning  many interesting subject this year.. so subject untuk tahun tiga ni adalah Pathology, Pharmacology, Parasitology and Microbiology.... and as usual banyaklah orang akan kata subjek-subjek ini susah dan sebagainya... well.. I dont know actually sebab baru jer belajar tak sampai pun 20% semua bab dalam buku-buku ni... hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...