Tuesday, June 10, 2014

Kenapa ambik medik...? Part 1

Hi... hari nih tiba -tiba rasa nak update blog... tadi tengah baring-baring nak tido... tapi entah kenapa tak boleh tido pulak... otak dok pikir macam-macam pasal exam next week... nak baca apa malam nih...? rancang nak buat soalan apa kejap lagi...? so plan nk tido tak boleh sbb pikir macam nih... so bukak laptop tulis blog lagi best.. 

Sedar tak sedar dah nak habis dah tahun 4 medik kat mesir nih start belajar dari tahun 2010.. one thing that i can say that medik is totally a long and tiring subject... ye lah.. kawan2 kita dalam bidang lain biasanya belajar dalam 3-4tahun lepas tu dah graduate... kita yg ambik medik nih belajar 6 tahun.. mmg boring yang teramatlah... lebih lebih lagi tengok kawan2 yang dah nak start kerja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...